post

Fogd the Movie

Goed, we gaan trachten een film te maken op de fogd. Op deze pagina kunnen we spuit-11-en om het script in no-time te maken. Misschien maar eens beginnen met ingredienten te brainstormen. Denk eraan, het moet snel te filmen zijn, dus niet teveel gekke fratsen (veel attributen die gemaakt/gekocht moeten worden) of exotische locaties.

Comments

 1. plasmabol says:

  -Ik denk dat we in elk geval een juichende menigte moeten hebben zodat we er in elk geval allemaal een rol in spelen.
  -Niet teveel attributen, dat kost allemaal alleen maar (voorbereidings)tijd.
  -idee: een “stomme” film met van die titel/praat screens tussendoor? die kunnen ook na de fogd nog gemaakt worden. Scheelt weer vwb tijdsaspect. Dit dus: http://bios.weddingbee.com/pics/111606/Silent_Movie_Slide.jpg

  • lekker in je eigen publiek staan FTW !

   ik heb nog een idee: een hele corny jaren 80 comedy intro
   eventueel je foutste trui aan en grote bril en dan op zo’n “Alf” intro muziekje een hele foute intro maken “fogd 2012″met overdreven gelach, foute knipvingerbeweginkjes etcetera..ach je moet het voor je zien ๐Ÿ™‚
   idee ?

 2. plasmabol says:

  Silent movie is extra leuk omdat je body language heel overdreven moet zijn, wilde gebaren, extreme gezichtsuitdrukkingen, dit omdat het publiek je emotie anders moeilijker kan lezen omdat er geen spraak is.

 3. Klinkt als een plan.
  Welk genre gaan we doen?
  fantasy, science fiction, drama, actie?

 4. plasmabol says:

  Ik zeg drama of iets klucht-achtigs. Voor fantasy/scifi heb je veel atrributen etc nodig. We kunnen wel snorren en baarden schminken voor het karakter-effect, dat de kijker snel weet hoe/wat iemand is (bv traantje bij droevig iemand en dikke snor bij de baron of directeur en stoppels bij de boeven).

 5. plasmabol says:

  Er moet op zijn minst een eureka moment in, dat iemand heel diep nadenkt door snorwrijven en dan ahaa vinger in de lucht en ping! Blij. Dat doet het heel goed bij silent movie ๐Ÿ™‚ en een beetje raar versnelt achter elkaar aanhollen a la benny hill.

 6. okee, ik had hem al gemaild en nog niet iedereen heeft hem gezien.
  Maar hij mag ook hier staan natuurlijk

  Fogd 2012, the movie:

  http://www.jibjab.com/view/t_NY5aPVSweP5TJROuqtcw

Speak Your Mind

*